Is uw riool verstopt?

Woont u in Heerenveen of in de omgeving van Heerenveen en heeft u last van een verstopt riool? Wij weten als geen ander hoe vervelend een verstopping is. Voorkom of beperk uw schade en schakel een rioolexpert in. Een verstopt riool kan onder andere de volgende consequenties hebben:

  • Vochtkringen op muren en plafond
  • Ondergelopen ruimtes
  • Schimmel

Ons rioolbedrijf ontstopt uw riool snel en vakkundig. Is uw riool regelmatig verstopt? Dan kijken wij door middel van een rioolcamera of kruipruimte-inspectie wat de oorzaak is van het probleem. Vervolgens zorgen wij voor een passende oplossing. Met onze hulp is uw verstopping in Heerenveen of omgeving van Heerenveen snel verleden tijd.

Voorkom een verstopt riool met deze tips

Hoe kunt u zelf een verstopt riool voorkomen? Door uw riolering regelmatig te laten reinigen en controleren worden beginnende problemen opgespoord en verholpen. Daarnaast kunt u zelf ook iets doen. Spoel bijvoorbeeld geen grote hoeveelheden resten of stoffen door uw toilet of afvoer. Denk hierbij aan luiers, plastic, verbandmiddelen en milieubelastende stoffen. Bent u benieuwd wat u nog meer kunt doen om een verstopt riool te voorkomen? Wij geven u graag gratis advies. Voor een rioolexpert in Heerenveen en regio Heerenveen zit u goed bij ons.