Verstopt riool in Heerenveen?

Woon je in Heerenveen of in de omgeving van Heerenveen en heb je last van een verstopt riool? Wij weten als geen ander hoe vervelend een verstopping is. Voorkom of beperk de schade en schakel een rioolexpert in. Een verstopt riool kan onder andere de volgende consequenties hebben:

  • Vochtkringen op muren en plafond
  • Ondergelopen ruimtes
  • Schimmel

Ons rioolbedrijf ontstopt je riool snel en vakkundig. Is het riool regelmatig verstopt? Dan kijken wij door middel van een rioolcamera of kruipruimte-inspectie wat de oorzaak is van het probleem. Vervolgens zorgen wij voor een passende oplossing. Met onze hulp is je verstopping in Heerenveen of omgeving van Heerenveen snel verleden tijd.

Voorkom een verstopt riool met deze tips

Hoe kun je zelf een verstopt riool voorkomen? Door je riolering regelmatig te laten reinigen en controleren worden beginnende problemen opgespoord en verholpen. Daarnaast kun je zelf ook iets doen. Spoel bijvoorbeeld geen grote hoeveelheden voedselresten of ander afval door het toilet en de afvoer. Denk bijvoorbeeld aan luiers, plastic, verbandmiddelen en milieubelastende stoffen. Ben je benieuwd wat je nog meer kunt doen om een verstopt riool te voorkomen? Wij geven  graag gratis advies. Bel 0513 - 25 09 01 of vraag een offerte aan via het contactformulier. Voor een rioolexpert in Heerenveen en regio Heerenveen zit je goed bij ons.