24-uurs service riool Heerenveen

Wanneer je riolering verstopt is of als je last hebt van stankoverlast, kun je altijd contact opnemen met één van onze vakmannen! Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en onze monteurs staan gegarandeerd binnen 24 uur bij je op de stoep om het probleem te verhelpen. Is het een feestdag? Of weekend? Dat is voor ons geen probleem! Riool Service Schaap staat graag voor je klaar om een verstopping in Heerenveen te verhelpen. Profiteer dus altijd van onze 24-uurs service. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in:

  • Afvoer ontstoppen
  • Riool ontstoppen
  • Rioolreparaties uitvoeren
  • Rioolinspectie en detectie

Voorkom problemen met onze hulp

Wil je rioolproblemen voorkomen? Laat dan regelmatig de riolering controleren door een vakman van onze rioolservice. Bij ons kun je ervoor kiezen om een onderhoudsabonnement af te sluiten. Er komt dan eens per jaar een expert langs om uw riool te reinigen en te inspecteren op beginnende gebreken. Door deze te verhelpen voorkom je grote problemen.

Moeten we groter herstelwerk uitvoeren? Dan stellen we graag een offerte voor je op, waar we de kosten voor het herstel weergeven. Deze offerte is gratis en geheel vrijblijvend, je zit dus nog nergens aan vast. Meer weten over onze diensten in de regio Heerenveen? Bel dan naar 0513 - 25 09 01 of maakt gebruik van het contactformulier. Wij informeren je graag.