24-uurs service voor uw verstopping

Wanneer uw riolering verstopt is of u last heeft stankoverlast, kunt u altijd contact opnemen met één van onze vakmannen! Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en onze monteurs staan gegarandeerd binnen 24 uur bij u op de stoep om het probleem te verhelpen. Is het een feestdag? Of weekend? Dat is voor ons geen probleem! Wij staan graag voor u klaar om uw verstopping in Heerenveen te verhelpen. Profiteer dus altijd van onze 24-uurs service. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in:

  • Afvoer ontstoppen
  • Riool ontstoppen
  • Rioolreparaties uitvoeren
  • Rioolinspectie en detectie

Voorkom problemen met onze hulp

Wilt u rioolproblemen voorkomen? Laat dan regelmatig uw riolering controleren door een vakman van onze rioolservice. Bij ons kunt u ervoor kiezen om een onderhoudsabonnement afsluiten. Er komt dan eens per jaar een expert langs om uw riool te reinigen en te inspecteren op beginnende gebreken. Door deze te verhelpen voorkomt u grote problemen.

Moeten we groter herstelwerk uitvoeren? Dan stellen we voor u een offerte op, waar we de kosten voor het herstel weergeven. Deze offerte is gratis en geheel vrijblijvend, u zit dus nog nergens aan vast. Meer weten over onze diensten in de regio Heerenveen? Bel dan naar 0513 - 79 90 94. Wij informeren u graag.