Rioolreiniging om rioolproblemen te voorkomen

Wij zijn de specialist voor uw riolering in Heerenveen en omgeving Heerenveen. Door regelmatig rioolreiniging uit te laten voeren, kunt u rioolproblemen voorkomen. Ontstoppende middelen, zoals vet of grote objecten, worden door middel van rioolreiniging verwijderd. Zonder rioolreiniging hoopt vet en vuil zich op en dit kan een verstopping veroorzaken. Heeft u last van een verstopping in Heerenveen? Dan helpen wij u 24 uur per dag, 7 dagen per week. Binnen 24 uur staat er een vakman bij u op de stoep om uw probleem te verhelpen.

Naast rioolreiniging ook onderhoud en inspectie

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in rioolreiniging, maar voeren ook graag uw rioolonderhoud uit. Het onderhouden van uw riool is heel belangrijk. Een rioolverstopping ontstaat namelijk vaak door slecht onderhoud van de afvoeren in de keuken, douche en wastafels. Daarom adviseren wij u om uw riool minstens één maal per jaar te laten inspecteren en reinigen. Tijdens inspectie maken wij gebruik van speciale technieken zoals rook- en camera detectie. Zo kunnen wij de problemen voor u in kaart brengen en oplossen, zonder alles te hoeven openbreken.

Meer weten over rioolreiniging? Of direct een rioolspecialist in Heerenveen of omgeving van Heerenveen nodig? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.