Rioolreiniging Heerenveen

Riool Service Schaap is de specialist voor rioolreiniging in Heerenveen en omgeving. Door regelmatig rioolreiniging uit te laten voeren, kun je rioolproblemen voorkomen. Blokkerende middelen, zoals vet of grote objecten, worden door middel van rioolreiniging verwijderd. Zonder rioolreiniging hoopt vet en vuil zich op en dit kan een verstopping veroorzaken. Heb je last van een verstopping in Heerenveen? Dan helpen wij 24 uur per dag, 7 dagen per week. Binnen 24 uur staat er een vakman bij je op de stoep om het probleem te verhelpen.

Naast rioolreiniging ook onderhoud en inspectie

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in rioolreiniging, maar voeren ook graag rioolonderhoud uit. Het onderhouden van het riool is heel belangrijk. Een rioolverstopping ontstaat namelijk vaak door slecht onderhoud van de afvoeren in de keuken, douche en wastafels. Daarom adviseren wij om het riool minstens één maal per jaar te laten inspecteren en reinigen. Tijdens de inspectie maken wij gebruik van speciale technieken zoals rook- en camera detectie. Zo kunnen wij de problemen eenvoudig in kaart brengen en oplossen, zonder alles te hoeven openbreken.

Meer weten over rioolreiniging? Of direct een rioolspecialist in Heerenveen of omgeving van Heerenveen nodig? Neem dan contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst. We zijn te bereiken op 0513 - 25 09 01 en via het contactformulier